And the winner is…

De siste utsatte partiene i klubbmesterskapet ble unnagjort på mandag, og med det er resultatene klare.

I A-gruppa ble det som ventet tett til siste slutt mellom Rune og Roger. Begge spilte fikk solide 8,5/9, etter å kun ha avgitt remis mot hverandre. Ellers vant de hvert parti, mot nesten samme motstandere. Men vinner på hårfin kvalitetsberegning ble til slutt Roger, som med det kan gratuleres som ny klubbmester. Det var ganske langt derfra og ned til røkla, men der var det til gjengjeld også ganske tett. Hele 7 av 14 spillere endte på 5 eller 4,5 poeng.

B-gruppa var også tett i teten, men Homayoon endte først med 8/9. Andreas kom like bak med samme poeng, men med sitt eneste tap mot nevnte Homayoon. Gratulerer her også.

Neste mandag prøver vi en liten vri. Klokken 1800 blir det en liten sjakkleksjon i åpningsteori for de som er interesserte. Og når den ordinære spillekvelden starter en time senere så tenkte vi å ha en tematurnering, hvor åpningsstillingen vil være fra åpningen som blir undervist i. Dermed blir det en god mulighet for å bli kjent med åpningen fra begge sider av brettet.