Oppsett runde 9

Runde 8 i klubbmesterskapet ble spilt forrige mandag. Vi nærmer oss da innspurten, og runde 9 spilles mandag 8. mai.

I A-gruppa ser det nå ut som omtrent dødt løp mellom to hester, brødrene Roger og Rune. Begge står med 7,5/8, uten å ha avgitt et eneste halvpoeng til andre enn hverandre. Kvalitetsberegningen mellom disse er også omtrent klin likt, så her avgjøres alt i siste runde. Det er dog ganske klart at ingen andre er i nærheten av å kunne blande seg inn i tetstriden.

B-gruppa er litt jevnere, men det ser nok ut til å stå mellom Homayoon og Andreas. Begge er på 7/8, men Homayoon har en liten fordel av å ha vunnet internt oppgjør. Jan følger bak på 6/8, og kan heller ikke avskrives helt.

Det vil også stå igjen noen få utsatte partier, men heldigvis ikke så mange, så disse bør være fint mulig å få unna 15. mai.