Klubbmesterskap og hurtigsjakk

I kveld spilles runde 9 av klubbmesterskapet for de som har parti.

For andre spillere vil det være mulig å spille hurtigsjakk. Denne har nå blitt satt opp som en Konrad-turnering, som er en fleksibel turneringsform hvor vi kan endre deltagere underveis. Det vil da også være mulig å hoppe inn og ut på det tidspunktet som passer i løpet av kvelden. Hver enkelt runde settes rett og slett opp basert på de deltagerene som er tilstede før runden starter. Vi har også fått plottet inn de to foregående hurtigkveldene inn i denne turneringen, så resultatene ligger ute på nettet. For enkelhets skyld settes alt fravær til dømt remis, dvs 0,5 poeng. Dette får også tilbakevirkende kraft på foregående runder for nye spillere som skulle dukke opp. W/O på en runde med odd antall spillere gir 1 poeng som vanlig.

Neste uke er det ikke satt opp runde av klubbmesterskapet pga høstferien, så da blir det hurtigsjakk.