Invitasjon til Caissas Mestermøte

Velkommen til Caissas Mestermøte, 24. og 25. oktober!

Vil du møte GM Johan-Sebastian Christiansen (2617 FIDE), høre om forelese om åpning-, midt- og sluttspill, være med på gjennomgang av partier, oppleve blindsjakk, og ikke minst selv delta i simultanspill mot Johan-Sebastian og spille langsjakk hvor du kan få veiledning av ham underveis?

Caissas Mestermøte finner sted i Kurbadet, som har stort lokale, og hvor smittevernstiltak følges etter nasjonal standard.

Pris for deltakelse er kr 400,- for Caissa medlemmer og 500,- for andre. Dersom deltagelse kun én dag betales kun halvparten. Prisen inkluderer lunsjmat, mineralvann, frukt, småsnacks og kaffe/te, samt hele programmet med Johan-Sebastian.

Påmelding til Erik Sandvik, mail refset@online.no, eller telefon 917 35 904.

Pga koronasituasjonen er det tak på antall deltakere etter prinsippet om førstemann til mølla.

Program kommer.