Sjakkbrett og kaffekopp på bord

Runde 4

Runde 4 av klubbturneringen ble spilt i går. Så langt ligger Pål Farmen på topp i A med 4/4, Geir Raastad på topp i B med 3,5/4, og Leif Tidemann-Andersen på topp i senior med 4/4. Det er dog noen uspilte partier, og flere runder igjen. Resultater og partier er oppdatert.

Mandag 10.2 er satt av til utsatte partier, så viktig at de som har utsatte får gjort unna disse. Det er også anledning til å avtale fremskutte partier for de som måtte ønske det. Mandag 17.2 er det skoleferie, så da er det ikke noe fastsatt program. Men lokalene er åpne, så denne dagen kan også brukes til å avtale utsatte eller fremskutte partier. Runde 5 spilles så 24.2.

Vi minner også om at årsmøte avholdes 2.3. I den anledning har vår kjære leder Leif Tidemann-Andersen gitt beskjed om at han ikke ønsker å fortsette. Dersom du er interessert i å ta over, eller har gode forslag til kandidater, ta kontakt med styret.