Godt nyttår!

Da er 2023 straks over, men først en liten oppsummering av det som har skjedd på tampen av året:

Klubbmesterskap i hurtigsjakk ble spilt 4. og 11. desember, og når siste kveld var over sto Vidar Johansen igjen på topp, hårfint på kvalitet foran Pål Farmen, begge med 8/9 poeng.

Høstturneringen ble omsider også ferdigstilt, og A-gruppa ble til slutt vunnet av Carl Eric Horda alene med 7/8, fulgt av Roger Stampe og Rune Hansen med 6.5/8. B-gruppa ble vunnet av Jan Brix på kvalitet foran Sam Swain, begge med 6/8.

Vi tar også med oss at verdensmesterskapene i hurtig og lyn nettopp ble spilt i Samarkand, Usbekistan. Begge mesterskapene ble vunnet av storfavoritt og dobbel tittelforsvarer Magnus Carlsen. Men vår egen Johan-Sebastian Christiansen var også med i den norske troppen. I hurtig gikk det trått, og vår mann endte på 184/202 med 4/13 poeng. Men i lyn fløt det langt bedre. Der endte han på 59/206 med 11,5/23 poeng. Da hadde han underveis tatt skalper som Gukesh, Erigaisi, Fressinet og Niemann.

Gratulerer til alle sammen.

Og med det ønsker vi godt nyttår. Første ordinære spillekveld blir 8. januar. Laget vårt i østlandsserien får dog en liten tyvstart 7. januer, da vi møter Konnerud Tempo 4 på hjemmebane.