Holmestrand sjakklubb inviterer til foredrag med Atle Grønn

Vi har mottatt følgende invitasjon fra Holmestrand Sjakklubb:

Holmestrand sjakklubb feirer sine første 12 år! Vi har i den anledning invitert Atle Grønn til Holmestrand bibliotek, torsdag 8. desember, kl. 19.00. Atle Grønn er professor i russisk lingvistikk, IM i sjakk, sjakkspaltist, forfatter av boka «Sjakken eller livet», men kanskje mest kjent som sjakkekspert på NRK. Han vil holde et foredrag med tittel Sjakk-kultur før og under Magnus Carlsen. Et uhøytidelig foredrag om noen utvalgte høydepunkter i sjakkens kulturhistorie med hovedvekt på overgangen til den norske sjakkskolen. Egentlig hadde vi bestilt dette besøket til Holmestrand sjakklubb sitt 10-årsjubileum i mars 2020, men pga. korona-restriksjonene lot det seg dessverre ikke gjennomføre som planlagt. Så nå er vi i gang med vårt jubileum, litt på etterskudd, og vil med dette gjerne invitere medlemmer fra andre sjakklubber i vårt nærområde til denne kvelden. Dette er et gratis arrangement, men vi må ha påmelding innen onsdag 7. desember kl. 12.00. Dette grunnet servering. Påmelding skjer til Espen Backe, mobil 99203803 eller e-post: ebacke@online.no