Julebord, siste runde og europamesterskap i lagsjakk

Som tidligere annonsert avholdes årets julebord 3. desember i klubbens lokaler. Vi starter klokken 1900, og det vil stort sett bli et tradisjonelt program. Nytt av året er dog at det gis anledning til å ta med seg kjæreste eller ektefelle. Egenandel er 250 for klubbens medlemmer, og gratis for partner. Pga bestilling av mat må vi dog vite hvorvidt partner kommer eller ikke. Påmelding til Leif på tlf 97 98 73 45.

Klubbmesterskapet nærmer seg slutten, men selv om det står igjen en runde kan vi allerede gratulerer Carl Eric Horda med seier. Han står med 6/6 så langt, og selv om han mot formodning skulle tape siste runde er det ingen som er i posisjon til å ta ham igjen. Likeledes er det ingen tvil om at Ivar Ramberg vinner B-gruppa. Senior er ferdigspilt, og her vinner Leif Tidemann-Andersen på kvalitet foran Helge Fischer Pedersen, begge med 4 av fem. Vi gratulerer på forskudd. Siste runde spilles like fullt på mandag.

I mellomtiden har europamesterskapet i lagsjakk satt i gang, og på første bord på Norges lag finner vi vår egen Johan-Sebastian Christiansen. Han slo Luke McShane i første runde, og bidro med det til at Norge slo det engelske laget. I andre runde ble det uavgjort mot Armenia. I morgen venter Ukraina.