Runde 4

Runde 4 ble spilt i går. Resultater er oppdatert og runde 5 er satt opp.

Merk at for gruppe B er det gjort en liten omkalfatring. Det var satt opp fem runder berger med fem spillere, men en spiller har trukket seg etter kun et parti, så dette partiet strykes. Det blir i stedet satt opp 6 runder med dobbel berger. Partier som allerede har blitt spilt vil bli stående, men eventuelle walkovere strykes, i tillegg til det ene partiet til spilleren som har trukket seg. På denne måten får alle spilt mer, og resultatet bør bli mer rettferdig, men da rundeoppsettet må settes opp fra scratch og spilte partier må puttes inn der de passer så kan det hende at rundeoppsettet ser litt forvirrende ut. Men det som spilles neste mandag blir da de partiene som står under runde 1, altså Ramberg mot Nygaard og Pettersen mot Røstum.

Minner også om at Sandefjord Grand Prix spilles til helgen. Det er ikke for sent å melde seg på. Vi starter med 2 runder hurtigsjakk på fredag, men det er også mulig å hoppe over disse og starte på lørdag med 1 poeng.